KIDNAPPET

From: kr 245

Vi tar kun gruppebestillinger og man får hele rom alene til sin gruppe ved bestilling. Gruppen må bestå av mellom 3 til 7 personer. Trykk her hvis dere er over 7 personer. Klikk deg frem i kalenderen lengre ned på siden, og finn ledig tid du ønsker å spille.
Vi har 15% tillegg etter kl 17 og i helger/helligdager. For earlybirds har vi supertirsdag hver tirsdag før kl 17, med spesialpris på bl.a. kr 245,- pr. pers. ved gruppe på 6 personer (Gjelder kun for privatpersoner). Prisvariasjoner kan forekomme.

Pris / gruppebestilling:

Kr 288,- pr. pers v/ gruppe på 6-7
Kr 298,- pr. pers ved gruppe på 5
Kr 328,- pr. pers ved gruppe på 4
Kr 358,- pr. pers ved gruppe på 3

 

Sjekk kalenderen til Oseberg her
Trykk her for å se din handlekurv

 

Beskrivelse

KIDNAPPET et escaperom fra The Escape Room Tønsberg

Kidnappet

Det hadde vært en hyggelig kveld. Dere hadde først spist en bedre middag på en av restaurantene på brygga, for så og gått på en konsert som varte ut i de små timer. Du kjente etterhvert at du begynte å bli fornøyd og bestemte deg for å ta farvel med vennene dine, for så å spasere hjem. Du bodde uansett ikke så langt unna.
Etter å ha gått et stykke merket du at noe var galt. Du kunne kjenne på deg at noen fulgte etter deg. Du snur deg, men ser ingen. Kunne du ha tatt feil? Du kjenner likevel en indre uro i kroppen og haster avgårde. Du går raskt, nærmest småspringer.
Etter en stund stopper du opp igjen for å se deg tilbake. Ingen ting. Du lytter. Men ingen fotskritt å høre. Du puster lettet ut. I det du er i ferd med å snu deg for å gå videre, skjer det. Plutselig bykser en kraftig skikkelse ut mellom to busker, kaster seg over deg og legger deg i bakken. Han må ha løpt rundt en annen vei for å avskjære deg.
Så blir alt svart og du mister bevisstheten.
*
– Hallo, hallo du må våkne, de er gale! De kommer snart tilbake!
Svimeslått i fosterstilling på gulvet hører du stemmer i det fjerne. Du har ikke peiling på hvor du er. Noen klapper til deg på kinnet. Du vrir deg unna i smerte. Det banker i hodet og gjennom de nesten sammen-limte øynene skimter du skygger av noen som står over deg. Redd krøller du deg enda mer sammen.
– Ikke vær redd, vi er kidnappet vi også! Men vi tror vi har funnet en vei ut, så vi må kjappe oss å rømme fordi kidnapperne er tilbake om 60 minutter!

 

Scroll Up