Osebergskipet og den forsvunne gullskatten

From: kr 245

Vi tar kun gruppebestillinger og man får hele rom alene til sin gruppe ved bestilling. Gruppen må bestå av mellom 2 til 6 personer.
Trykk her hvis dere er over 6 personer. Klikk deg frem i kalenderen lengre ned på siden, og finn ledig tid du ønsker å spille.
Vi har 15% tillegg etter kl 17 og i helger/helligdager. For earlybirds har vi supertirsdag hver tirsdag før kl 17, med spesialpris på bl.a. kr 245,- pr. pers. ved gruppe på 6 personer (Gjelder kun for privatpersoner). Prisvariasjoner kan forekomme.

Pris / gruppebestilling:

Kr 288,- pr. pers ved gruppe på 6
Kr 298,- pr. pers ved gruppe på 5
Kr 328,- pr. pers ved gruppe på 4
Kr 358,- pr. pers ved gruppe på 3
Kr 398,- pr. pers ved gruppe på 2

 

Sjekk kalenderen til Kidnappet her
Trykk her for å se din handlekurv

 

Beskrivelse

Escaperommet: Osebergskipet og den forsvunne gullskatten.

Osebergskipet og den forsvunne gullskatten

Under utgraving av verdens rikeste gravfunn fra vikingtiden blir en stor gullskatt stjålet. Skatten er og blir borte, inntil den en dag dukket opp i det illegale markedet.
Du og et team med etterforskere blir satt på saken for å bistå politiet i etterforskingen. Dere gjør raskt et gjennombrudd i saken, hvor en rekke spor fører dere til et mystisk nedlagt lager i Tønsberg. Dere tar dere inn i bygningen og omsider står dere inne på det som ser ut til å være gjerningsmannen sitt kontor! Døren bak dere er gått i lås og dere er innesperret! En alarm går av og gjerningsmannen varsles om at noen har brutt seg inn på hans kontor. Han blir vill av raseri og kjører det han kan for å ta dere på fersken!
Han vil ankomme om 60 minutter, klarer dere å å finne en vei ut og rømme bygningen før han kommer?

Scroll Up