Vitnet

From: kr 245

Vi tar kun gruppebestillinger og man får hele rom alene til sin gruppe ved bestilling. Gruppen må bestå av mellom 2 til 7 personer. Trykk her hvis dere er over 7 personer. Klikk deg frem i kalenderen lengre ned på siden, og finn ledig tid du ønsker å spille.
Vi har 15% tillegg etter kl 17 og i helger/helligdager. For earlybirds har vi supertirsdag hver tirsdag før kl 17, med spesialpris på bl.a. kr 245,- pr. pers. ved gruppe på 6 personer (Gjelder kun for privatpersoner). Prisvariasjoner kan forekomme.

Pris / gruppebestilling:

Kr 288,- pr. pers v/ gruppe på 6-7
Kr 298,- pr. pers ved gruppe på 5
Kr 328,- pr. pers ved gruppe på 4
Kr 358,- pr. pers ved gruppe på 3
Kr 398,- pr. pers ved gruppe på 2

 

Sjekk kalenderen til Oseberg her
Trykk her for å se din handlekurv

 

Beskrivelse

VITNET et escaperom fra The Escape Room Tønsberg

Vitnet

Du bråstoppet. Du hadde nettopp fått øye på noe. Som fryst sto der urørlig. Du kjente nakkehårene reise seg, du glemte å puste og et kaldt gufs gikk nedover ryggen din.
Spaden som sto der og beina som sakk ut bak jordhaugen, kunne jo ikke lyve. Var det virkelig et menneske som lå der?
Du måtte finne ut av det! Med ett glemte du at du egentlig var vettskremt. At du egentlig bare burde løpt videre og fått tak i hjelp. Du viste jo at du aldri burde nærmet deg den urørlige kroppen for å se bedre.
I det du beveger deg nærmere, går alle varsellampene av i hodet ditt. Det var en bevegelse der. En bevegelse i buskene rett ved. Noe som plutselig hadde stoppet opp, og som nå så rett mot deg!
Med ett skyter den mørke skikkelsen ut av buskene. Som et prosjektil kommer han rett mot deg! Full av adrenalin er reaksjonen din umiddelbar. Du bråsnur, fyrer av alt du har av energi i beinmuskulaturen og løper det du kan ut av terrenget og bortover stien.
Du løper for livet. Du vet at du har blitt øyenvitne til noe du absolutt ikke skulle ha sett. Gjerningsmannen har du i hælene. Han må stoppe deg, og ufarliggjøre den eneste løse tråden han har!
En desperat flukt er i gang. Med gjerningsmannen hakk i hæl, løper du alt du klarer inn i industriområdet rett ved. Du har flaks. En dør er åpen og du klarer å komme deg inn en sidedør på en lagerbygning. Døren går i smekk og du er låst inne. Foreløpig kan ikke gjerningsmannen nå deg.

 

Scroll Up