Firmabestilling

DNB, Vitus apotek, PricewaterhouseCoopers AS, Sykehuset i Vestfold, Jotun, Circle K, Visma, DNT, Sparebank 1, Posten, BikBok, Nordea, Larvik Kommune, Røde kors, Bane Nor, Arendal Kommune, Hydro Aluminium, Eurosko, Fjordline, Atea, Obos, Rambøll, Eiendomsmegler 1, Skien Kommune, Kreftforeningen, Vitus Apotek, Mester Grønn, Horten Kommune, Bohus, Clas Ohlson, Telia, Sandefjord Kommune, Kongsberg Maritime, Nokas AS, NAV, Jula, Oslo Kommune, Synsam, Esso, DSB, Møller Bil, Valgdirektoratet, TechnipFMC, Veidekke, Skeidar, Tønsberg Kommune, Vestfold Kollektivtrafikk, Apotek 1, Power, Færder Kommune og Würth er noen som har klart det før dere...

Teambuilding & sosialt på jobben!

Ta med deg dine kollegaer til oss for teambuilding og en topp sosial happening!
Gjør som mange andre bedrifter og organisasjoner har gjort før dere, velg The Escape Room som en annerledes, morsom og spennende “happening” på jobben! Dette er en super måte å skape samhold og godt arbeidsmiljø på. Våre oppgaver er perfekt for teambuilding og sosialt samhold på jobben.
Hvis dere er en gruppe på over 6 personer, deler vi dere inn i lag. Da setter vi opp spillet slik at dere kan konkurrere, ikke bare mot klokken, med også lag mot lag! Da vinner det første/raskeste laget som klarer å komme seg ut! Dette er kjempegøy!
Vi har 4 rom med ulike temaer, hvor alle rommene er like morsomme og vanskelige. Vi kan ta i mot opptil 30 personer pr. spilletid. Våre kunder parkerer gratis inntil bygningen ved inngangen til The Escape Room. Bilene kan stå gratis til dagen etter, hvis det er ønskelig. Noen velger da f.eks. å fortsette «til fots» mot en restaurant på brygga som ikke ligger langt unna. (Vi har også avtale med restaurant, hvis det er ønskelig.)
Pris kr 331,- pr. pers.
Bestillingen er først bekreftet når vi sender deg et eksklusivt bookingnummer sammen med faktura. Det tilkommer 25% i mva. og omk. Vi har ikke mulighet til å refundere bestillinger. Hvis vi ikke får andre ønsker, setter vi opp antall rom og tema utifra vår beste erfaring. Ca. varighet er 90 minutter fra dere kommer, til dere går.
 
  • Firmaer kan gjerne bestille rett i vår kalender. Men får da ikke muligheten til å spille på andre tidspunkter enn de som er oppgitt i vår kalender. Om det er sent eller tidlig, så kan vi gjøre om på hele dager med allerede oppsatte tider, bemanning og timeplaner for å få dette til for ditt firma eller organisasjon. Vi har også egne dager hvor vi kun har firmakunder.
  • Firmaer betaler ikke ved bestilling, men får tilsendt en epost med faktura fra oss. (Som faktura-tekst skriver vi teambuilding, bookingnummer, spilltidspunkt og referanseperson)
  • Firmaer får større fleksibilitet i forhold til antall. Bl.a. at vi kan etter-fakturere etter spilltidspunktet, hvis antallet ble større enn først antatt.
  • I noen tilfeller blir det også billigere ved firmabestilling. (F.eks. så koster det for 2 personer kr 498,- pr. pers. for  privatpersoner på ettermiddag/helg. For firma hadde dette kostet kr 413,- pr. pers.)
  • Og skulle det være noe får du prioritert kontakt og hjelp fra kundeservice.
KONTAKT OG BESTILLING