Firmabestilling

                                   

                                   


Firmabestilling

Ta med deg dine kollegaer til oss for teambuilding og en topp sosial happening!
Gjør som bedriftene over har gjort, og velg The Escape Room som en annerledes og morsom aktivitet å gjøre sammen med dine kollegaer! Dette er svært fin måte å bygge samhold og godt arbeidsmiljø på. Våre oppgaver er perfekt for teambuilding og sosialt samhold på jobben.
Ved ankomst vil vi dele dere dere opp i lag (hvis dere ikke har gjort det før dere kommer). Da setter vi opp spillet slik at dere skal konkurrere, ikke bare mot klokken, med samtidig lag mot lag! Da vinner det første laget som klarer å komme seg ut! Dette er kjempegøy! (Dette går kun hvis man bestiller 2 rom, ref. oversikten under.)
Vi har 3 rom og alle rommene er like morsomme og vanskelige. Vi kan ta i mot opptil 20 personer om gangen. (Er dere over 20 personer, kan man komme i to puljer).
Dere får hele stedet eksklusivt. Våre kunder parkerer gratis inntil bygningen ved inngangen til The Escape Room. Bilene kan stå gratis til dagen etter, hvis det er ønskelig. Noen velger da f.eks. å fortsette «til fots» mot en restaurant på brygga som ikke ligger langt unna.

 

Priser:

1 rom / for maksimalt   6 personer: kr 1.987,-
2 rom / for maksimalt   8 personer: kr 3.018,-
2 rom / for maksimalt 10 personer: kr 3.428,-
3 rom / for maksimalt 14 personer: kr 5.624,-
3 rom / for maksimalt 20 personer: kr 6.620,-

 

Bestillingen er først bekreftet når vi sender deg et eksklusivt bookingnummer sammen med faktura. Det tilkommer 10% mva. Vi har ikke mulighet til å refundere bestillinger.

 


Bestillingsskjema