Firmabestilling

Teambuilding

Teambuilding-aktiviteter er anerkjent som essensielle for enhver bedrift eller organisasjon (les mer). Opplev forskjellen ved å velge The Escape Room – en unik, engasjerende og spennende opplevelse som garantert vil berike arbeidsplassen! Dette er en fremragende metode for å fremme samhold og et positivt arbeidsmiljø. Våre nøye utformede oppgaver er spesielt tilpasset for å styrke teambuilding og det sosiale båndet på jobben. Ta steget og gjør som mange andre – la The Escape Room bli deres neste store eventyr!
Dersom dere er en gruppe på seks personer eller flere, organiserer vi dere i konkurrerende lag. Vi tilpasser spillet slik at dere ikke bare kjemper mot tiden, men også mot hverandre! Seieren tildeles det laget som først klarer å rømme fra rommet. Dette legger til et ekstra element av spenning og moro, og garanterer en uforglemmelig opplevelse!!
Vi har 4 rom med ulike temaer (les mer), hvor alle rommene er like morsomme og vanskelige. Ved avtale kan vi ta i mot opptil 30 personer pr. spilletid. Er gruppen enda større benytter vi flere spilletider. Våre kunder parkerer gratis ved vannet (umerket) ved bygningen til The Escape Room. Hvis ønskelig kan bilen stå gratis til dagen etter. Noen velger da f.eks. å fortsette «til fots» mot en restaurant på brygga som ikke ligger langt unna.
Normale spilletider er kl 17:00 og 19:30 på hverdager og 09:30, 12:00, 14:30 og 1700 i helger. Men vi kan forsøke å sette opp spilletider utenom dette, om det passer for våre ansatte og vi ikke har andre bookinger inne allerede den dagen. Pris kr 385,- pr. pers.
Bestillingen er først bekreftet når vi mailer deg et eksklusivt bookingnummer. Faktura sendes som EHF (eller manuelt om det er ønskelig) og som fakturatekst skriver vi «Teambuilding». Det tilkommer tilsammen 25% i omkostninger (12% i mva og 13% i adm kost.) Vi har ikke mulighet til å refundere bestillinger. Hvis vi ikke får andre ønsker, setter vi opp antall rom og tema utifra vår beste erfaring. Varighet er ca. 90 minutter fra dere kommer til dere går. Hjertelig velkommen!

KONTAKT OG BESTILLING