Firmabestilling

Teambuilding & sosialt på jobben!

Ta med deg dine kollegaer til oss for teambuilding og en topp sosial happening! Vi setter opp bestillingen for deg og sender faktura.
Gjør som mange andre bedrifter og organisasjoner før dere, velg The Escape Room som en annerledes, morsom og spennende «happening» på jobben! Dette er en super måte å skape samhold og godt arbeidsmiljø på. Våre oppgaver er perfekt for teambuilding og sosialt samhold på jobben.
Er dere feks. en gruppe på 6 personer eller flere, deler vi dere inn i lag. Da setter vi opp spillet slik at dere kan konkurrere, ikke bare mot klokken, med også lag mot lag! Da vinner det første laget som klarer å komme seg ut! Dette er kjempegøy!

 

Vi har 4 rom med ulike temaer, hvor alle rommene er like morsomme og vanskelige. Ved avtale kan vi ta i mot opptil 30 personer pr. spilletid. Er gruppen større en det benytter vi flere spilletider. Våre kunder parkerer gratis ved vannet (umerket) ved bygningen til The Escape Room. Hvis ønskelig kan bilen stå gratis til dagen etter. Noen velger da f.eks. å fortsette «til fots» mot en restaurant på brygga som ikke ligger langt unna. 
Pris kr 385,- pr. pers.
Bestillingen er først bekreftet når vi mailer deg et eksklusivt bookingnummer. Som faktura-tekst skriver vi Teambuilding. Det tilkommer tilsammen 25% i omkostninger (12% i mva og 13% i adm kost.) Vi har ikke mulighet til å refundere bestillinger. Hvis vi ikke får andre ønsker, setter vi opp antall rom og tema utifra vår beste erfaring. Varighet er ca. 90 minutter fra dere kommer til dere går. Hjertelig velkommen!

 

KONTAKT OG BESTILLING