Firmabestilling

                                          

                                                 


Teambuilding & Sosialt på jobben!

Ta med deg dine kollegaer til oss for teambuilding og en topp sosial happening!
Gjør som mange andre bedrifter og organisasjoner har gjort før dere, velg The Escape Room som en annerledes, morsom og spennende “happening” på jobben! Dette er en super måte å skape samhold og godt arbeidsmiljø på. Våre oppgaver er perfekt for teambuilding og sosialt samhold på jobben.
Hvis dere er en gruppe på over 6 personer, deler vi dere inn i lag. Da setter vi opp spillet slik at dere kan konkurrere, ikke bare mot klokken, med også lag mot lag! Da vinner det første/raskeste laget som klarer å komme seg ut! Dette er kjempegøy!
Vi har 3 rom med 3 forskjellige temaer og alle rommene er like morsomme og vanskelige. Vi kan ta i mot opptil 20 personer om gangen. Våre kunder parkerer gratis inntil bygningen ved inngangen til The Escape Room. Bilene kan stå gratis til dagen etter, hvis det er ønskelig. Noen velger da f.eks. å fortsette «til fots» mot en restaurant på brygga som ikke ligger langt unna. (Vi har også avtale med restaurant, hvis det er ønskelig.)
Pris kr 331,- pr. pers.
Bestillingen er først bekreftet når vi sender deg et eksklusivt bookingnummer sammen med faktura. Det tilkommer 20% i mva. og omk. Vi har ikke mulighet til å refundere bestillinger. Hvis vi ikke får andre ønsker, setter vi opp antall rom og tema utifra vår beste erfaring. Ca. varighet er 90 minutter fra dere kommer, til dere går.

 


KONTAKT OG BESTILLING