Vi er over 10 personer

Book 2 eller 3 rom og spill mot hverandre!

Hvis man booker flere rom samtidig til samme tid, kan vi legge på ytterligere ett konkurranse-element i spillet; nemlig at «første lag som kommer seg ut, er vinneren!». I tillegg til å forsøke å komme seg ut innen 60 minutter, konkurrerer man da rom mot rom!
Rommene har tilnærmet lik vanskelighetsgrad og om dere ønsker å gjøre dette, kan vi dele dere inn i lag ved ankomst. Lagene går så inn i hvert sitt rom, og vi starter tiden samtidig. Det første laget som kommer seg ut vinner! Dette er kjempegøy!
Vi har 4 rom med ulike temaer, hvor alle rommene er like morsomme og vanskelige. Vi kan ta i mot opptil 30 personer pr. spilletid.
Våre kunder parkerer gratis ved vannet (umerket) ved bygningen til The Escape Room. Hvis ønskelig kan bilen stå gratis til dagen etter. Noen velger da f.eks. å fortsette «til fots» mot en restaurant på brygga som ikke ligger langt unna. Vi har også avtale med restaurant, hvis det er ønskelig.
Hvis man sikter seg inn mot helger fremover, anbefaler vi å bestille tid så raskt som mulig. Vi har ikke mulighet til å refundere bestillinger.

Man bestiller flere rom ved legge de samme spilltidspunktene til de forskjellige rommene i handlekurven før man sjekker ut.
(Vi kan tillate å være opptil 8 spillere i Kidnappet, men dette er etter avtale med kundeservice.)

Gå til Booking

Firmabestilling