Vitnet

VITNET

Du bråstoppet. Du hadde nettopp fått øye på noe. Som fryst sto der urørlig. Du kjente nakkehårene reise seg, du glemte å puste og et kaldt gufs gikk nedover ryggen din.
Spaden som sto der og beina som stakk ut bak jordhaugen, kunne jo ikke lyve. Var det virkelig et menneske som lå der?
Du måtte finne ut av det! Med ett glemte du at du egentlig var vettskremt. At du egentlig bare burde løpt videre og fått tak i hjelp. Du viste jo at du aldri burde nærmet deg den urørlige kroppen for å se bedre.
I det du beveger deg nærmere, går alle varsellampene på i hodet ditt. Det var en bevegelse der! En bevegelse i buskene rett ved. Noe som plutselig hadde stoppet opp, og som nå så rett mot deg!
Med ett skyter en mørk skikkelse ut av buskene. Som et prosjektil kommer han rett mot deg! Full av adrenalin er reaksjonen din rask. Du bråsnur, fyrer av alt du har av energi i beina og sprinter det du kan ut av terrenget og bortover stien.
Du løper for livet. Du vet at du har blitt øyenvitne til noe du absolutt ikke skulle ha sett. Mannen du har i hælene, forsøker åpenbart å ta deg!
Med gjerningsmannen hakk i hæl, løper du alt du klarer. Du tar en avstikker og flykter inn i et industriområde rett ved. Du løper til nærmeste dør på en hvit lagerbygning. Du har flaks. Døren er åpen og du klarer å komme deg inn! Akkurat i det du hører mannen river i dørhåndtaket på døren, klarer du å låse døren. Den er låst, døren redder deg!
Du løper videre inn i lagerbygningen, og bak deg hører du mannen banne og skrike at han snart vil være tilbake med verktøy for å bryte opp døren.
Plutselig befinner du deg i et merkelig sort rom. Døren inn til rommet gikk i smekk bak deg. Du får ikke åpnet den igjen. Du ser deg forundret rundt. Det ser ut som at du har kommet inn i et rom hvor man utfører ulike tester.. Du må komme deg ut fortest mulig, og rømme bygningen innen mannen kommer tilbake.