Redaksjonen

REDAKSJONEN

Dere jobber som journalister i en uavhengig redaksjonell avdeling som i mediebransjen kun blir omtalt som «Redaksjonen».
Avdelingen leverer innhold til Norges ledende mediehus og er kjent og fryktet i Norge for sin dyptpløyende betingelsesløse «grave-journalistikk».  Hver gang avdelingen publiserer nytt stoff, er dette ofte oppsiktsvekkende og setter gjerne dagsorden i landets medier.
Siden avdelingen nærmest «går over lik» i sin søken etter skandaler og store oppslag har kritikken til tider haglet. Og i mange kontroversielle saker er avdelingen gjentatte ganger blitt klaget inn til Pressens Faglige Utvalg (PFU) for «brudd på god presseskikk».
Avdelingen opplever stadige trusler og søksmål. Som følge av dette, holder avdelingen til på hemmelig adresse et sted utenfor Oslo.
For en del år tilbake publiserte Redaksjonen en serie reportasjer som resulterte i at politiet klarte å rulle opp et av datidens største forbryternettverk. Hovedpersonen ble tiltalt og måtte sone en lengere dom i fengsel.
Hovedpersonen mistet alt. Svært forbannet og bitter, sverget han hevn over Redaksjonen.
Flere år senere er fengselsdommen sonet og hevnen planlagt ned i minste detalj!
*
Som en del av Redaksjonen, er du og dine arbeids-kollegaer på jobben til det som ser ut til å være en helt vanlig arbeidsdag. Lite aner dere om hva som plutselig venter dere..