Gavekort til 1 person (flex)

kr 385

Gi en heftig opplevelse som gave!

Last ned dette geniale flex gavekortet automatisk til din mobil, nettbrett eller datamaskin og gi bort til noen du er glad i! Gavekortet kan du printe ut selv å gi bort i en konvolutt som en gave. Eller du kan overraske noen, ved å sende gavekortet som mail eller tekstmelding.
Tidspunktet er «åpent» og man kan selv bestemme når man ønsker å besøke oss, ved å finne ledig tid i booking-kalenderen vår. 
Innehaveren av gavekortet kommer gratis inn og kan enten invitere med seg noen (minimum 2 gjester), hvorpå dine gjester betaler en fast lavpris på kun kr 298,- pr. pers. Eller så kan innehaveren av flex-kortet bli med på en annen bestilling og komme gratis inn. Flex gavekortet kan fritt brukes sammen med andre flex kort eller vanlige gavekort. For å booke rom med flex-gavekort må man være minimum 3 personer som skal spille. Gavekortet kan fritt overdras andre, er gyldig i 1 år fra kjøpstidspunktet og gjelder for en person i 60 minutter. Gavekortet kan kun benyttes 1 gang og er ikke refunderbart. All nødvendig informasjon står på gavekortet.
For deg som kjøper flere gavekort
I linken du får av oss laster du ned et unikt gavekort. Dette gavekortet dupliserer eller printer du enkelt ut i det antallet du har kjøpt. Vi har kontroll på referansenummer og det antallet du har kjøpt og som er knyttet opp til transaksjonen i ditt navn.
Hvis du lurer på noe, så ikke nøl med å kontakte oss!
Produktnummer: Gavekort for 1 person Kategori:

Beskrivelse

Lurer du på noe så send oss en mail på kontaktskjema her. Vi er kjappe til å svare!

Scroll Up